יום חמישי, 17 בפברואר 2011

פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות טריים


החומרים ל-10 מנות

40 גרם פניני טפיוקה
240 מ"ל מים
100 גרם סוכר
140 מ"ל קרם קוקוס
זסט מתפוז

לפירות:

1/4 ק"ג פירות חתוכים לקוביות (פירות העונה)
מעט סוכר
שלוק ליקר פירות

נענע לקישוט





אופן ההכנה:
  • מערבבים פירות עם סוכר ומקררים היטב.
  • מבשלים טפיוקה עם מים על אש בינונית במשך כ-20 דקות ומוסיפים סוכר. מערבבים היטב ומצננים מעט, מוסיפים קרם קוקוס וזסט מערבבים ומוזגים לכלים אישיים. מצננים היטב.
  • מפזרים מעל פירות, מעטרים בנענע וקוקוס מקורמל ומגישים קר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה