החומרים ל-10 מנות:
40 גרם פניני טפיוקה
240 מ"ל מים
100 גרם סוכר
140 מ"ל קרם קוקוס
זסט מתפוז
זסט מתפוז
לפירות:
1/4 ק"ג פירות חתוכים לקוביות (פירות העונה)
מעט סוכר
שלוק ליקר פירות
נענע לקישוט
אופן ההכנה:
- מערבבים פירות עם סוכר ומקררים היטב.
- מבשלים טפיוקה עם מים על אש בינונית במשך כ-20 דקות ומוסיפים סוכר. מערבבים היטב ומצננים מעט, מוסיפים קרם קוקוס וזסט מערבבים ומוזגים לכלים אישיים. מצננים היטב.
- מפזרים מעל פירות, מעטרים בנענע וקוקוס מקורמל ומגישים קר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה