יום חמישי, 17 בפברואר 2011

רביולי במילוי ארטישוק -או- בטטה, ברוקט לימוני


החומרים ל- 10 מנות:
1/2 ק"ג רביולי במילוי בטטה / ארטישוק
שמן קנולה לטיגון עמוק

לסלט:
2 חבילות רוקט
50 מ"ל שמן זית
מלח, פלפל שחור
25 מ"ל מיץ לימון
מעט סוכר

לזסט לימון מסוכר:
זסט ג'וליין מ-2 לימונים
1/4 ליטר מ"ל מים
150 גרם סוכר

להגשה:
100 גרם מיונז מעורבב ב-30 גרם רוטב צ'ילי מתוק


אופן ההכנה:
  • מכינים את הזסט- מרתיחים את הזסט, מסננים ושוטפים. מבשלים את המים והסוכר ומוסיפים את הזסט. מרתיחים שוב ומבשלים 10 דקות על להבה נמוכה. מסננים ומייבשים על נייר אפייה. טובלים בסוכר לבן, מנפים ושומרים יבש.
  • מתבלים- במיץ לימון, שמ"ז, מלח, פלפל ומעט סוכר את עלי הרוקט.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הרביולי להשחמה.
  • בכלי הגשה עורמים סלט, מניחים מעל רביולי מטוגן משופד, זולפים מעט רוטב ומעטרים בלימון מסוכר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה