יום שבת, 12 במרץ 2011

סלט תרד, פלחי בטטה ובצל סגול צלויים בבלסמי ודבש


החומרים:

1 ק"ג בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות שוות
של 2X2 ס"מ
4 בצלים סגולים קטנים- 
חתוכים לשישיות או שמיניות על השורש
2 שיני שום כתושות
עלים מ-3 גבעולי טימין
עלים מ-3 גבעולי רוזמרין
120 מ"ל חומץ בלסמי
70 גרם דבש
120 מ"ל שמן זית
60 מ"ל צ'ילי מתוק
מלח
פלפל שחור גרוס



להגשה:
400 גר' עלי בייבי תרד




אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים את כל המרכיבים, כך שיכוסו היטב בתבלינים.
מעבירים לתבנית בשכבה אחידה, מכסים ואופים בחום של 170 מעלות כשעה-שעה וחצי, תוך ערבוב עדין. מסירים את הכיסוי ומגבירים את עוצמת התנור וממשיכים לאפות עד הזהבה. מביאים לטמפ' החדר.
הגשה – מערבבים עם עלי התרד ומגישים






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה